_DSC9386
_DSC9366
_DSC9374
_DSC9370
_DSC0813
Week end's shot! : series01 : Taman Tasik Komuniti Cyberjaya

8 comments:

Anny said...

ur shots are indeed amazing :)

baincardin said...

waaaah!!! cantek banget yunus!^_^

suka pic no.1 ngan 4!

*thank so much for ur votes. Aku bebetul desperate perlukn votes ko, kasi 10 bintang utk semua entry Blog for FT tu!!!

ada byk lagi entry baru aku nak buat. i am really need your support...:)

Aki (kotakitam) said...

Yunus, artis muda yang berbakat besar walaupun pendiam orangnya! keke..

Si Bain ni.. tak habis2 ngan suruh undi dia..lol! Ko menang esok bain, tak bawak aku nak kete baru tu nanti.. siap kau! hehehe.....

Kong said...

ke..... yay...best nye gambo ko Nus....

baincardin said...

salam pagi Yunus....gambar central mkt tu aku kelam kabut rushin shoot tu. tu yg x byk aku dpt amik. huhuuu.....

btw, thanks so much for ur precious votes! 10 bintang gitewww....^_^

baincardin said...

Yun! gambar² kat CM tu aku amik dlm keadaan nak cepat kelam kabut, so x dpt snap byk²! waaaa!!!!! mmg lama gak aku x pi sana.^_^'

yunus said...

:) Tenkiu all!

more WEEKend's series will coming up, stay tune and have a great weekend ya!

**********

[x] Vote tetap vote Bain, jgn risau..h.h.h.

yoon see said...

The green leaves are so beautiful:)